25a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita

Diumenge 6 d’octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo se celebrarà la 25a Gran Festa del Cor. El Parc d’atraccions Tibidabo torna a obrir  les seves portes a taibanmeinalwild.tk AACIC CorAvant, associació i fundació de cardiopaties congènites, per a celebrar la festa del cor en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement. Els beneficis de la festa es destinaran als serveis d’atenció psicosocial que l’AACIC CorAvant ofereix a aquests infants i joves i a les seves famílies. 

Enguany, sota el lema Ahir, avui i sempre, junts amb cada batec proposa a petits i grans descobrir les dues cares del cor, la cara anatòmica i la cara emocional. https://sierozisouf.gq Els infants i joves amb cardiopatia són uns experts en el cor. Aprenen, des de ben petits, a escoltar el seu cor per saber què necessiten a cada moment, saben que si el cuiden bé la seva qualitat de vida millora. Prenem nota de la seva expertesa.

Esdeveniments com la see url 25a Gran Festa del Cor se celebren per mostrar que realitats que poden semblar molt llunyanes a vegades són molt més properes del què imaginem i poden ser font d’aprenentatge personal i familiar. Els organitzadors volen que el dia de la festa el Parc s’ompli de persones amb el cor i la ment ben oberts disposats a aprendre i a passar un gran dia.

Veure CARTELL

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org