25a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita

see url Diumenge 6 d’octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo se celebrarà la 25a Gran Festa del Cor. El Parc d’atraccions Tibidabo torna a obrir  les seves portes a source link AACIC CorAvant, associació i fundació de cardiopaties congènites, per a celebrar la festa del cor en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement. Els beneficis de la festa es destinaran als serveis d’atenció psicosocial que l’AACIC CorAvant ofereix a aquests infants i joves i a les seves famílies. 

follow site Enguany, sota el lema Ahir, avui i sempre, junts amb cada batec proposa a petits i grans descobrir les dues cares del cor, la cara anatòmica i la cara emocional. follow site Els infants i joves amb cardiopatia són uns experts en el cor. Aprenen, des de ben petits, a escoltar el seu cor per saber què necessiten a cada moment, saben que si el cuiden bé la seva qualitat de vida millora. Prenem nota de la seva expertesa.

Esdeveniments com la https://orecadmarohi.tk 25a Gran Festa del Cor se celebren per mostrar que realitats que poden semblar molt llunyanes a vegades són molt més properes del què imaginem i poden ser font d’aprenentatge personal i familiar. Els organitzadors volen que el dia de la festa el Parc s’ompli de persones amb el cor i la ment ben oberts disposats a aprendre i a passar un gran dia.

Veure CARTELL

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org