3r Concurs d’art Provital Group

Els tresors de la naturalesa són els materials que utilitzen a Provital Group per assolir la bellesa interior del cos i fer-la perceptible a través de la pell. Del l’invisible al visible, la naturalesa i la bellesa conformen l’essència dels seus productes. Fer aflorar la bellesa de les coses és també el que aconsegueixen els artistes amb alt nivell de talent i sensibilitat.

marriage.fasttymcpemarsber.cf Recollir les expressions dels artistes amb algun grau de discapacitat significa acceptar nous punts de vista nascuts de la diversitat, enriqueix el seu entorn i introdueix creativitat a les nostres vides. És, també, una aposta per la inclusió social i professional d’aquests artistes. Aquest compromís amb la discapacitat i la gestió de la diversitat forma part de la cultura corporativa de Provital Group i els fa mantenir un acord de la col·laboració amb la plataforma Artistes Diversos.

Tot això és el que en aquests moments els ha inspirat a convocar el need.hedge.ventures 3r Concurs d’Art Provital Group.

Bases del concurs

Fitxa d’inscripció

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org