ACTE DE PRESENTACIÓ I CLAUSURA DEL PROGRAMA “APRENENTATGE I SERVEI” DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI I LA FEDERACIÓ MESTRAL

Acte acadèmic de presentació de treballs del  Grau de Treball Social curs 2016-2017 realitzats en col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili i les entitats de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona.

En aquesta 6a edició del programa “Aprenentatge i Servei” han participat un total de 65 alumnes i 6 entitats de MESTRAL Tarragona. Els 7 grups d’alumnes van presentar els seus treballs sobre l’entitat corresponent i les activitats que ells mateixos van preparar, amb les persones amb discapacitat física i orgànica com a eix central i temes com l’accessibilitat de l’alumnat amb discapacitat a la universitat, la realització d’un programa escolar sobre l’esport adaptat, la conscienciació sobre els espais reservats per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, la participació en la campanya de recaptació de fons per a nens amb càncer, la preparació d’un espai d’expressió corporal per a nens amb cardiopaties congènites, la campanya i enquestes d’informació sobre el Parkinson.

L’acte, que van inaugurar el Sr. Antoni Pigrau Solé, Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i la Sra. Emília Altarriba, presidenta de MESTRAL i corresponsable amb la URV com a tutora, va tenir el colofó final amb la foto de família de tots els integrants dels grups, responsables i monitors de cada grup per part de les entitats de MESTRAL.

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org