AFANOC: Llum pel càncer infantil

La llum és l’element que fa que les coses siguin visibles i, per tant, en prenguem consciència d’elles. La llum ens aporta claredat en tots els sentits. La llum ens guia en la foscor i ens il·lumina per fer millor les coses.

Amb aquesta metàfora l’AFANOC vol donar a conèixer la seva tasca vers la societat, fent visible una realitat sovint desconeguda. Aportant claredat a la nova situació que han de fer front les famílies. Fent-los de guia per un camí ple d’incerteses i moments de foscor, un camí difícil que hauran d’afrontar tots plegats, durant el temps que duri la malaltia.
 
Per commemorar el pròxim dia internacional del càncer infantil, el 15 de febrer, et proposem que entre tots il·luminem les xarxes socials amb la nostra llum.
 
Il·lumina't, fes-te una foto, publica-la a la teva xarxa social preferida i fes córrer la llum.  
I no t'oblidis d'etiquetar l'AFANOC i posar el hashtag #LlumPelCàncerInfantil
 
Pot ser la llum del teu somriure, de la teva mirada o del teu menjador! També la llum del teu jardí, llum elèctrica o natural, la que més t’agradi, la que més t’ompli.

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org