Arrenca l'Efecte Mestral

La Federació Mestral-Cocemfe Tarragona va iniciar fa uns mesos un projecte anomenat l'Efecte Mestral: a partir de petits detalls solidaris intenta ajudar, informar o conscienciar a les persones amb discapacitats, familiars o societat en general. 

Per fer realitat el projecte la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona ha establert relacions prèvies amb més 60 establiments d’arreu de la demarcació disposades a oferir una atenció especial en forma de detalls i descomptes a tots els membres de les associacions que formen part de MESTRAL-Cocemfe Tarragona.

Tots aquells socis que pertanyen a entitats agrupades dins de MESTRAL-Cocemfe Tarragona podran optar a aquestes ofertes. Però a més, s’obre les portes a totes aquelles persones que vulguin esdevenir socis solidaris i per 10€ a l’any també obtindran el carnet acreditatiu per a poder beneficiar-se dels ajuts oferts pel programa.

Ara, amb la feina ja feta, l'Efecte Mestral ja està al carrer. Apunta't i participa en el projecte!

més informació a: http://www.mestralonline.org/efecte-papallona

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org