Beques per a persones amb discapacitat en animació 3D i videojocs

sciencekitz.com/paly.php Enviat per Redactor el Dc, 11/07/2018 - 13:36
 
La Fundació ATRESMEDIA i UPC School obren el termini d'inscripció per optar a beques de formació en postgraus en animació 3D i videojocs que s'emmarquen dins del Projecte PRO, el principal objectiu és facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat. La convocatòria està oberta fins el 31 de juliol de 2018
 
Les titulacions a les quals podran optar els alumnes per al curs 2018-2019 són:
  • 'Màster en Animació, Art Digital i Videojocs'. L'objectiu és que els alumnes adquireixin els coneixements i capacitats necessàries per a comprendre i desenvolupar tot el procés de creació d'un videojoc.
  • 'Màster en Disseny i Creació de Videojocs ". Aquest postgrau ofereix als alumnes les competències necessàries per desenvolupar videojocs des de zero amb tecnologia pròpia, així com programació, modelatge, animació i tot tipus de tècniques utilitzades pels professionals.
S'adreça a enginyers informàtics, superiors i tècnics, enginyers industrials o persones que hagin cursat mòduls superiors d'informàtica; i, d'altra banda, a graduats multimèdia, llicenciats en belles arts i persones amb coneixements en disseny, producció d'aplicacions, o bé que mostrin interès en aquest sector.
 
La beca de Projecte PRO cobreix un màxim del 66% del cost de la formació. A l'hora de formalitzar la matrícula, els seleccionats hauran d'abonar el 34% restant.
 

https://or.cabu-01.com © Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org

https://news.baoyuanpay1.net