Dia Internacional de la dona

En aquest DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, us demanem que tots fem una reflexió personal i col.lectiva sobre les desigualtats i discriminacions que pateixen les dones, en més o menys mesura, amb més o menys evidència, permisivitat i impunitat segons els països on els ha tocat viure i els fem palesa la nostra solidaritat. Felicitem especialment les entitats que celebren amb alguna acció aquest dia.

Com a entitats que treballen per a les persones amb discapacitat, volem ressaltar la doble discriminació que pateixen les dones amb discapacitat: pel fet de ser dona i pel fet de ser discapacitada. En aquest sentit, farem un dossier sobre les dades que hi ha al respecte, tant al que fa a la seva vida personal, familiar, laboral i social.

Amb el desig que en un futur proper no sigui necessari dedicar un dia especial per a la DONA, us fem arribar el Manifest del CERMI (Comite Español de Representantes de personas con discapacidad).

 

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org