Fira SÍ I MILLOR a Barcelona

webservicex.net/cin-kaufen-hydroxychloroquin-200mg.php

http://sivasolar.hu/escapadas-de-finde.php La http://webmail.wcs2015.org Fira d'Ocupació di-Capacitat i Talent, organitzada per FECETC (Federació de centres especials de treball de Catalunya) i l'assistència tècnica de INSERTA de Fundación ONCE, tindrà lloc durant els dies takethestage.clockenflap.com/142-pas-cher.php 11 i 12 de març a Barcelona (Museu Marítim. Les Drassanes Reials).

enter La Fira "Sí, i millor" és una oportunitat única per millorar les capacitats personals i, per tant, les possibilitats de contractació de les persones amb discapacitat. La fira posa en contacte directe a les empreses i als treballadors/es amb discapacitat que busquen feina.

source url A més de la representació de les empreses participants a la fira, al llarg de les dues jornades també es celebraran tallers, ponències i taules rodones de caràcter molt pràctic per potenciar les capacitats i habilitats personals que poden ser claus per tenir èxit en la recerca de treball. Professionals de prestigi i formadors experimentats oferiran als assistents les seves recomanacions per a la incorporació a el món laboral.

marcelina.userengage.io/2576-victor-1640torno.php  

siva-mont.siva-group.eu/40221-massey-ferguson-gas.php Ampliar la informació

Inscripcions

Empreses participants

Programa d'activitats complementàries

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org