Fira SÍ I MILLOR a Barcelona

spoke.bowresi.top

La online.pasaremos.biz Fira d'Ocupació di-Capacitat i Talent, organitzada per FECETC (Federació de centres especials de treball de Catalunya) i l'assistència tècnica de INSERTA de Fundación ONCE, tindrà lloc durant els dies study.infortune-ro.com 11 i 12 de març a Barcelona (Museu Marítim. Les Drassanes Reials).

La Fira "Sí, i millor" és una oportunitat única per millorar les capacitats personals i, per tant, les possibilitats de contractació de les persones amb discapacitat. La fira posa en contacte directe a les empreses i als treballadors/es amb discapacitat que busquen feina.

A més de la representació de les empreses participants a la fira, al llarg de les dues jornades també es celebraran tallers, ponències i taules rodones de caràcter molt pràctic per potenciar les capacitats i habilitats personals que poden ser claus per tenir èxit en la recerca de treball. Professionals de prestigi i formadors experimentats oferiran als assistents les seves recomanacions per a la incorporació a el món laboral.

 

Ampliar la informació

Inscripcions

Empreses participants

Programa d'activitats complementàries

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org