Formació online de FUNDACIÓN ONCE adreçada a emprenedors amb discapacitat

La Fundació ONCE posa en marxa una formació en línia gratuïta, per a emprenedors amb discapacitat, que ja tenen la seva empresa en funcionament.
 
Aquest curs ajudarà els alumnes a desenvolupar el seu negoci amb major viabilitat, gràcies a l'aplicació de tècniques i eines de màrqueting digital, de manera que els permeti tenir una identitat digital notable, amb més presència activa a Internet, així com destacar-se de la seva possible competència.
 
D'altra banda, els emprenedors, a més de ser experts en la seva pròpia activitat, cal que disposin de coneixements suficients sobre la gestió eficient de la seva empresa, de manera que, la presa de decisions econòmic-financeres de la seva activitat es basin en criteris sòlids i analitzats. En aquest curs veurem conceptes clau per a la gestió de qualsevol model de negoci, tot això mitjançant la realització de casos pràctics alineats amb l'activitat professional de cada un dels participants.
 
 
Places limitades! Termini de sol·licituds d'inscripció fins el 6 de setembre
 
DURADA: 100 hores
Data d'inici: 2019.09.16 - Data de fi: 2019.12.20
 
La formació es desenvoluparà de manera online a una plataforma exclusiva i accessible.
Inclourà seminaris online en directe, amb ponents especialitzats, per aprofundir en els conceptes tractats en el curs
 
Si tens algun dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb Fundación ONCE al  91 506 89 18/19
 
Per a realitzar aquest curs serà necessari acreditar el Certificat de discapacitat.

source  

learn.topmem.top

https://state.arkarkabartravelsandtours.com © Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org