Fundación ONCE reedita i ofereix nous cursos MOOC a Uned Abierta

tabciserca.tk El canal de formació de Fundació ONCE, amb la col·laboració del Reial Patronat sobre Discapacitat, reedita alguns dels seus Cursos MOOC (Massive Online Open Courses) i avança uns altres en aquests dies d'aïllament.

isreferi.tk En l'actualitat es mantenen en actiu diferents cursos; un d'ells impulsat per Fundació ONCE i el Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) sobre 'Discapacitat i Defensa Legal Activa'.

follow url Una altra de les formacions  disponible  al Canal de Fundació ONCE a UNED Abierta, ensenya a fer documents digitals accessibles, cosa que beneficia a tots, no només a les persones amb discapacitat. Ofereix les claus per convertir, pas a pas, un document de word o un PDF accessible per a tothom.

Fundació ONCE també avançarà un altre dels cursos previstos per a aquest 2020. Es tracta de la formació sobre Accessibilitat TIC en compres públiques.

Tots ells estaran disponibles fins a l'agost.

A més, Fundació ONCE ha decidit reeditar de nou un bloc de cursos impartits en 2019 que es mantindran oberts igualment fins a l'agost.

Els cursos són tots gratuïts i qualsevol persona es pot registrar com a oient, encara que hi ha opcions de pagament, en el cas que es vulgui aconseguir el corresponent certificat a la finalització de el curs que correspongui, després d'emplenar una prova final tipus test.

Accedir al Canal Fundación ONCE-UNED abierta

 

Fons: Fundación ONCE

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org