Jornada sobre Drets Sexuals i Reproductius de les Dones No Estàndards

El dia 19 de juny a la tarda tindrà lloc la J top.diyi2ii.top ORNADA SOBRE DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS DE LES DONES NO ESTÀNDARDS a l'Auditori de l'Institut Català de les Dones a Barcelona.

anger.weixinduba.com La Jornada està organitzada pel Grup de Treball de Dones amb Discapacitat del Consell Nacional de les Dones de Catalunya. 

L'obertura i presentació de la Jornada serà a càrrec de la Sra. Núria Ramón Pérez (Directora executiva de l’Institut Català de les Dones i vicepresidenta primera del Consell Nacional de les Dones de Catalunya), i de la Sra. Carme Riu Pascual (Coordinadora del Grup de Treball de Dones amb Discapacitat del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, i Presidenta de Dones No Estàndards).

La Cloenda de la Jornada la portarà a terme la Sra. Núria Balada Cardona (Presidenta de l’Institut Català de les Dones i del Consell Nacional de les Dones de Catalunya).

Consulteu diptic detallat de la Jornada

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org