MESTRAL-Cocemfe Tarragona engega el programa 'Iguals en diferència'

see La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona realitza durant tota la setmana la activitat educativa you.arsimwebslovers.gq “Iguals en diferència” a l’escola Beat Bonaventura Gran de Riudoms, un programa ideat per aconseguir la conscienciació dels més petits i donar a conèixer les diferents discapacitats que ens trobem en la nostra societat.

https://x2hd.buzz/110.php ‘Iguals en diferència’ està adreçat a les escoles de primària i secundària. L’objectiu principal és aconseguir la plena normalització del col·lectiu d’aquestes persones. Descobrint personatges històrics que han sigut rellevants tot i tenir algun tipus de discapacitat, els nens veuen que tenir una discapacitat no implica no poder fer realitat els reptes. A més a més, també es tracta el tema de les persones invidents i persones amb discapacitat auditiva, explicant la manera de tractar-les i fer tallers amb els nens i joves per a que experimentin en primera persona aquestes discapacitats.

Veure díptic

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org