Nous torns de vacances de COCEMFE per a persones amb discapacitat i les seves famílies

stream.northcarolinaclothingstores.com • El Programa de Vacances de COCEMFE inclou set nous destinacions, els viatges es desenvoluparan entre octubre i desembre de 2019 i participaran al voltant de 300 persones
source site • Aquest programa forma part de les actuacions de COCEMFE  per a la promoció del turisme accessible i l'exercici del dret a l'oci de les persones amb discapacitat
 
La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) ha llançat el Programa de Vacances 2019, el qual, compta amb un total de set torns de vacances que es desenvoluparan entre octubre i desembre d'aquest any.
 
En total, entre persones amb discapacitat, acompanyants i personal de suport, es preveu la participació de prop de 300 persones, les quals, podran optar gaudir d'uns dies de descans a destinacions com Matalascañas (Huelva), Chiclana (Cadiz) o Calp ( Alacant), entre d'altres.
 
Durant els torns de vacances, les persones que hi participin podran realitzar algunes de les excursions programades com, per exemple, visitar els centres històrics de Sevilla, Granada i València, endinsar-se en la Cova de les Caravelas a Benidoleig o passejar pel Penyal d'Ifac (Alacant).
 
Dels set torns de vacances programats, destaca el que es realitzarà entre els dies 8 i 15 de novembre de 2019, on es realitzarà un torn "Especial COCEMFE" a Caleta de Fuste (Fuerteventura). En aquest torn pot participar qualsevol persona, independentment de si ha viatjat o va a viatjar amb COCEMFE entre el 2 d'octubre de 2019 i l'1 d'octubre de 2020.
 
El Programa de Vacances de COCEMFE facilita des de 1986 unes vacances accessibles en condicions d'igualtat a persones amb discapacitat física i orgànica i les seves famílies que tenen més dificultats per viatjar, ja sigui per tenir reduïts ingressos o un elevat grau de discapacitat. Des que porta en funcionament aquest programa, han viatjat amb COCEMFE més de 42.000 persones.
 
A més de comptar amb aquest programa de vacances, COCEMFE facilita formació i sensibilització sobre el turisme accessible a través de diferents cursos o ponències, i realitza accions de prospecció i anàlisi de destinacions, establiments hotelers, serveis i recursos turístics.

https://gay.alltimehype.com © Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org