PAL Robotics presenta el seu projecte de robots humanoides

tutecanoza.tk

http://modernpsychtraining.com/cache/apps/qumo-how-to.php Els robots humanoides són cada dia més a prop d’entrar a les nostres vides. PAL Robotics, empresa líder en robòtica amb seu a Barcelona, ha presentat aquest vespre el TIAGo, un prototip del seu projecte de robots humanoides i semihumanoides, capaços de parlar, moure’s i fer les feines que els humans els programin.

police-risk-management.com/order/whatsapp/suwyt-rimuovere-software.php Les aplicacions d’aquests prototips robòtics es poden adaptar a diversos àmbits de la vida real, poden treballar com assistents per a persones grans i/o discapacitats. També, asseguren que “la robòtica pot transformar les nostres vides a millor”. Segons alguns estudis, d’aquí a 15 anys la població de més de 60 anys s’haurà doblat, i aquests robots podrien estar a casa nostra i perllongar la independència a casa, cuidant de la gent gran o millorant la nostra qualitat de vida.

see url Notícia original 

zimalilama.ml © Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org