Tret de sortida al projecte 'Violència, tolèrancia 0'

ago.canaanautosolutions.com La Fundació Pere Tarrés junt amb l’Obra Social ‘La Caixa’ i amb la col·laboració de COCEMFE engega un taller per la prevenció de violència en contra de les dones amb discapacitat. “Violència, tolerància 0” així s’anomena el projecte pilot que s’inicia i que va dirigit al col·lectiu de persones amb discapacitat física i orgànica.

El projecte s’emmarca enmig d’un context on els moviments associatius de les dones i els estudis han permès conèixer amb més profunditat la situació de les dones amb discapacitat. “Violència, tolerància 0” segueix en aquesta línia per lluitar per la visibilització en tots els àmbits de la violència i més específicament en contra de les dones amb discapacitat.

enter La finalitat del programa no és només fomentar la sensibilització i reflexió sobre el tema, sinó també, la presa de decisions i posada en marxa de polítiques que tinguin en compte els eixos de desigualtat o de discriminació.

Per tal d’aconseguir aquests objectius a nivell nacional es duran a terme dos tipus d’accions: actuacions de formació en grup, dirigit a personal d’administració i personal tècnic de les associacions; i activitats d’intervenció mitjançant tallers amb les dones amb discapacitat i amb familiars propers (veure programes adjunts).

Per a més informació contacti amb Federació Mestral-Cocemfe 977327093

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org