VI Caminada “A bon pas fem salut” a Tarragona / Dia Mundial de l’Activitat Física

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya us convida a participar en la VI Caminada “A bon pas fem salut” a Tarragona, que tindrà lloc el dimarts 10 d’abril, a les 17 hores.

Amb el lema source  "+ actius cada dia", l’objectiu de la jornada és promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica sobre l’esfera emocional, tot acumulant 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents. 

El Dia Mundial de l’Activitat Física se celebra des del 2002 a tot el món, i Catalunya hi participa des del 2010 gràcies a l’impuls del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) –desenvolupat pel Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport (SGE) en els darrers anys- a través de diverses iniciatives de promoció arreu del territori.

Programa de la jornada

Més informació

 

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org